Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ - ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ?



ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ , ΣΕ ΧΡΟΝΟ 6 ΜΗΝΕΣ , ZERTIFIKAT B2 GOETHE

Το να μάθω Γερμανικά τι οφέλη έχει ? Σε πόσο χρόνο θα μάθω γρηγορα Γερμανικα ? Να προτιμησω τα ταχυρυθμα μαθηματα Γερμανικών ή τα ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων ?
Στα ερωτηματα αυτα που μας θετους οι ενηλικες που ενδιαφερονται να μαθουν σε συντομο χρονο την γερμανικη γλώσσα θα επιχειρησουμε να δώσουμε μια εμπεριστατωμενη απάντηση !
Αναλυτικά μπορείτε να δείτε το site μας ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ , αλλά και εδώ θα απαντήσουμε σύντομα στα παραπάνω ερωτήματα σας !!
Μαθαίνω γερμανικά σημαίνει οτι επιλέγω μια από τις πιο διαδεδομένες γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μια γλώσσα η οποία την στιγμή αυτή μιλιέται όχι μόνο από σχεδόν 100 εκατομμύρια Γερμανών αλλά κρατάει 10 εκατομμύρια Αυστριακών,όπως επίσης και στα περισσότερα καντόνια της Ελβετίας. Μαθαίνω γερμανικά σημαίνει ότι ως ενήλικας εργαζόμενος έχω την δυνατότητα να επιλέξω μια από τις χιλιάδες θέσεις εργασίας που παρουσιάζονται στις γερμανόφωνες χώρες
Μαθαίνω γερμανικά. Ναι!
Αλλά με ποιους θα μάθω γρηγορα Γερμανικά ?
Ή ερώτηση αυτή δεν απαντάτε μονοσήμαντα. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι, τους οποίους μπορεί να επιλέξουν οι ενήλικες σπουδαστές που θέλουν να μάθουν γρηγορα γερμανικά.
Ασφαλώς οι περισσότεροι ενδιαφέρονται για ταχύρυθμα μαθήματα γερμανικών. Ταχύρυθμα μαθήματα γερμανικών προσφέρουν όχι μόνο τα κεντρικά φροντιστήρια γερμανικών στην Αθήνα, αλλά παράλληλα προσφέρονται και σε ιδιαίτερα μαθήματα γερμανικών.
Ή δυνατή ομάδα των συνεργατών μας μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε γρήγορα και σωστά γερμανικά. Γρήγορα γερμανικά σημαίνει στη χρόνο που κυμαίνεται από έξι έως το πολυ οχτώ μήνες.
ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ , ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ , ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΡΝΕΙ




Ξεκινώντας από το μηδέν, μπορείτε με μόνο δύο δίωρα την εβδομάδα την εβδομάδ α, σε χρόνο από έξι έως το πολυ οχτώ μήνες να έχετε φτάσει όχι απλά στο επίπεδο Β2 αλλά στην απόκτηση του πτυχίου Zertifikat B2 που προσφέρει το γερμανικό Ινστιτούτο.
Επώνυμες περιπτώσεις από δικους μας ενηλικες σπουδαστές που σε χρόνο από έξι έως το πολύ οκτώ μήνες απέκτησαν το Zertifikat B2 μπορείτε να διαβάσετε στο σύνδεσμο ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ - ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ
 
Γρήγορά γερμανικά δεν σημαίνει όμως και σωστά γερμανικά. Τα περισσότερα φροντιστήρια του κέντρου, τα οποία προσφέρουν τα ταχύρυθμα μαθήματα γερμανικών, είναι από την θέση τους αδύνατον να προσφέρουν και σωστά γερμανικά.
Αυτό διότι όταν κάνεις μαθημα μαζί με άλλους δεκαπτε και είκοσι σπουδαστές, όσο καλές σκηνές αν είναι οι προθέσεις του φροντιστηρίου και όσο καλοί και να μη καθηγητές είναι αδύνατον να επιτευχθεί η σωστή ποιότητα σπουδών
Για τον λόγο αυτό περισσότεροι ενήλικες σπουδαστές που ενδιαφέρονται να μάθουν γερμανικά, στρέφοντάς την επιλογή των ιδιαίτερων μαθημάτων γερμανικών.
Τα ιδιαίτερα μαθήματα γερμανικών προσφέρουν όχι μόνο μία καλύτερη ποιότητα σε σχέση με τα αντίστοιχα ταχύρυθμα εντατικά μαθήματα γερμανικών των φροντιστηρίων, αλλά είναι πλέον ανταγωνιστικά όσον αφορά την τιμή.
Για αυτον ακριβώς τον λόγο είναι καλό οι ενήλικες σπουδαστές που ενδιαφέρονται να μάθουν γερμανικά όταν απευθύνονται σε καθηγητή η καθηγήτρια γερμανικών, να ρωτάνε αναγκαστικά και πάντοτε σχετικά με την χρονική διάρκεια στην οποία θα αποκτήσουν το επιθυμητό για αυτόν δίπλωμα, και την συνολική τιμή.
Έτσι θα μπορείτε να έχετε ένα μέτρο σύγκρισης με τα αντίστοιχα ταχύρυθμα εντατικά μαθήματα γερμανικών των φροντιστηρίων.
 
Η δυνατή ομάδα των συνεργατών μας, όλοι τους πτυχιούχοι γερμανικής γλώσσας και φιλολογίας των πανεπιστημίων Αθηνών και Θεσσαλονίκης, είναι σε θέση να σας εγγυηθπυν οτι σε χρόνο από έξι έως οκτώ μήνες, θα αποκτήσετε εγγυημένα το πτυχίο Β2 του γερμανικού Ινστιτούτου.

Έτσι λοιπόν όταν απευθύνεστε στους καθηγητές μας δεν ρωτάτε για το πόσο κοστίζει η ώρα, αλλά και το πόσο κοστίζει το συνολικό πακέτο μέχρι την απόκτηση του Β2

Έτσι αν επιχειρήσετε μια συγκριση με τις τιμές των ιδιαίτερων μαθημάτων που προσφέρουν οι και σε σχέση με τα ταχύρυθμα εντατικά μαθηματα γερμανικών που προσφέρουν τα κεντρικά φροντιστήρια, θα διαπιστώσετε ότι τα ιδιαίτερα μαθήματα γερμανικών των είναι σημαντικά πιο οικονομικά ακόμη και από τα πιο φτηνά γερμανικά φροντιστήρια.

Και αυτό που είναι ακόμη πιο σημαντικό δεν είναι οτι μαζί μας να φαίνεται γρήγορα γερμανικά αλλά κυρίως ότι μαθαίνετε σωστά γερμανικά. Μπορείτε στον σύνδεσμο / να διαβάσετε σχετικά με επώνυμές περιπτώσεις σπουδαστών μας οι οποίοι ξεκινώντας από το μηδεν σε έξι έως το πολυ οχτώ μήνες απέκτησαν το Zertifikat B2 του γερμανικού Ινστιτούτου Goethe Institut .

Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε! Επικοινωνήστε αμέσως μαζί μας στο delernengr@gmail.com , γράφοντας ένα σχετικό email με όποια απορία η διευκρίνηση θέλετε. Και ένας από τους συνεργάτες μας καθώς απαντήσει άμεσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.