Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΜΑΘΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ !!




Ολοι οι ενηλικες σπουδαστες που ενδιαφερονται για γρηγορα Γερμανικα συχνα για να μην πουμε αποκλειστικα καταφευγουν στα ταχυρυθμα εντατικα Γερμανικα που προσφρουν τα Κεντρικά Φροντιστηρια και δεν αναλογίζονται καν την προοπτική για ταχυρυθμα εντατικα ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ μαθηματα !!
Η συνεχως επαναλαμβανόμενη επιχειρηματολογία τους ειναι ότι τα ιδιαιτερα μαθηματα ναι μεν μπορούν να εξασφαλισουν την επιτευξη του στοχου για γρηγορα Γερμανικα , αλλά ειναι ακριβά !!!
Δηλαδή ναι μεν επιζητούν γρήγορα Γερμανικά αλλά την ίδια στιγμη ζητούν και οικονομικά , φθηνα Γερμανικά !!
Πολλοί θα αντέτειναν ότι ένας τέτοιος συνδυασμός είναι ουτοπικός και μάλιστα ανέφικτος !!
Εμείς όμως στο σύνδεσμο μας ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ αποδεικνύουμε ότι σε εμάς μπορείτε εσείς οι ενήλικες που ενδιαφερεστε για πραγματικά γρήγορα Γερμανικά να το συνδυάσετε και με το στόχο σας που είναι οικονομικά Γερμανικά !!
Και για να μην μακρηγορούμε ας μιλήσουμε με την ψυχρή γλώσσα των αριθμών !!
Ας υποθέσουμε ότι είστε αρχάριος ενηλικας που ψάχνει για ταχυρυθμα μαθήματα Γερμανικών !!
Καταφευγετε στην μηχανη αναζήτησης Google και σας εμφανίζονται πάραυτα αρκετές επιλογές, πολλές από αυτές πληρωμένες διαφημίσεις των Φροντιστηρίων !!
Κάνετε click και διαβάζετε το περιεχόμενο των διαφημίσεων τους και κατόπιν τηλεφωνείτε να μάθετε την τιμή !!
Για να δούμε !!
Καταρχήν υπάρχουν δύο διαφορετικές Φροντιστηρίων που προσφερουν εντατικά μαθήματα Γερμανικών !
Η μία αφορά τα εξειδικευμένα Κεντρικά Φροντιστηρια που διδάσκουν ΜΟΝΟ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Γερμανικά !!
Η δεύτερη αφορά τα Φροντιστήρια που προσφέρουν όλη την γκάμα των γλωσσών Αγγλικά , Γαλλικά ,Γερμανικά , Ιταλικά , Ισπανικά κλπ κλπ !!!
Σίγουρα θα διαπιστώσετε μια σημαντική διαφοροποίηση στην τιμή τους !!
Τα εξειδικευμένα Φροντιστήρια Γερμανικών είναι πιο ακριβά για τα ταχυρυθμα τμηματα ενηλίκων που προσφέρουν !
Και είναι απόλυτα φυσικό κατα την γνώμη μας , μιας και είναι αφενός μεν απολύτως εξειδικευμένα επί δεκαετίες στο συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο , αφετέρου δεν ενδιαφερονται για μαζικά τμήματα που θα προσελκύσουν και τους κάπως αδιάφορους και περίεργους , αλλά με τα ακριβότερα δίδακτρα τους, επιζητούν να συγκεντρώσουν εκείνους ακριβως τους ενήλικες που ενδιαφερονται πραγματικά για ταχύρυθμα εντατικα Γερμανικά και δεν εστιάζονται μόνο στον παράγοντα οικονομικά Γερμανικά !!
Μια δευτερη διαφορά τους είναι επίσης ότι τα Γερμανικά Φροντιστήρια έχουν κατα τι μικρότερο αριθμό σπουδαστών σε σχέση με τα άλλα που διδάσκουν όλες τις γλώσσες !
Αλλά ας δούμε και τις τιμές που ζητούν !!
Τα Φροντιστήρια Γερμανικών για τα ταχυρυθμα εντατικα τμηματα ενηλικων που από το μηδεν θα σας φτάσουν στο επίπεδο Β1 σε οκτώ μήνες σε επταμελή έως δεκαμελή τμήματα ζητούν 1400 – 1700 ευρώ ( τιμές Οκτωβρίου 2013 )
Τα αντίστοιχα Φροντιστήρια πολλαπλών γλωσσών θα σας ζητήσουν από 1200 – 1450 ( ως αρχική τιμή πακέτου ) για τα πολυμελη τμήματα που αριθμούν τουλάχιστον 15 έως 20 άτομα . Μετα βέβαια με τις προσφορες ( δηλαδή αν κλείσετε θέση ενα με ενάμιση μήνα πριν την έναρξη των τμημάτων ή αν προ καταβάλλετε ΟΛΟ το ποσό πέφτουν και στα 900 περίπου ευρώ !!
Δηλαδή έχουμε μια μέση τιμή που κυμαίνεται γύρω στα 1400 ευρώ !!
!400 ευρώ από το ΜΗΔΕΝ στο Β1 σε ΟΚΤΩ μήνες σε ΠΟΛΥΜΕΛΗ ΤΜΗΜΑΤΑ !!
Αν τώρα σας λέγανε ότι απο το ΜΗΔΕΝ αποκτήσετε ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ το πτυχίο Zertifikat B1 το πολύ σε ΕΞΙ μήνες με ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΏΝ στην ίδια και ενδεχομένως χαμηλότερη τιμή τι θα κάνατε ???
Θα επιλέγατε τα πολυμελή τμήματα που γίνονται σε σταθερες ημέρες και ώρες η θα προτιμούσατε να κάνετε μάθημα μόνος σας ή μονη σας σε ημέρες και ώρες που εσεις επιλέγετε !!!
Νομίζω ότι ο κάθε λογικός άνθρωπος θα επέλεγε την δεύτερη επιλογή αν διασφάλιζε ότι τα συγκεκριμένα ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών είναι και ΠΟΙΟΤΙΚΑ !!!
Και πως αλλιώς μπορεί κανείς να πειστεί για την ποιότητα απο το να δεί ιδίοις όμμασι ΕΠΩΝΥΜΕΣ περιπτώσεις από ενήλικες σπουδαστές που να έχουν πετύχει ακριβώς αυτό που σας υποσχόμαστε !!
Στο σύνδεσμο μας ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ - ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ θα διαβάστε ακριβώς για αυτόυς τους ενήλικες που ψάχνοντας για γρήγορα Γερμανικά μας προτίμησαν και επιβραβεύτηκαν οχι απλά με την απόκτηση του πτυχίου τους αλλά πρωτίστως με το να μάθουν όχι μονο γρήγορα αλλά πρωτίστως σωστα Γερμανικά !!!
Σε ότι αφορά τα ταχύρυθμα , εντατικά , ιδιαίτερα μαθηματα Γερμανικών είμαστε εδώ και 25 χρονια οι κορυφαίοι !
Και αυτο το υποστηρίζουμε με έργα και όχι με λόγια !!
Αν λοιπόν είστε ενήλικας και ψάχντε όχι μόνο για οικονομικά, φθηνα αλλά κυρίως για ποιοτικά ( και πάντα γρήγορα Γερμανικά ) τότε επικοινωνήστε μαζί μας στο 
                       delernengr@gmail.com 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.