Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ "ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ"



Αν είσαι ενήλικος και επιθυμείς ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων , που να ειναι σχεδιασμένα ώστε να καλυπτουν τις δικές σου ανάγκες, τότε η ομάδα των συνεργατών μας είναι στη διάθεση σου !
Τα φροντιστηριακά μαθήματα όπως καταλαβαίνεις πρέπει να καλύπτουν τις ανάγκες όλων των συμμετεχόντων, και το γεγονός ότι πραγματοποιούνται σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες τα καθιστούν απαγορευτικά για πολλούς ενήλικες που έχουν συγκεκριμένες ανάγκες και ένα εναλλασσόμενο ωράριο εργασίας !!
Για τον λόγο αυτό προκρίνουν πολλοι ενήλικες τα ιδιαιτερα μαθηματα γερμανικων που ασφαλώς και προσφέρουν συγκριτικά σημαντικά πλεονεκτήματα !!
Προσφέρουμε απλα και ταχυρυθμα μαθηματα γερμανικων, κανονικα και εντατικά μαθηματα γερμανικων, και το σημαντικότερο απ ολα σε εξαιρετικα προσιτες τιμες !
Στα “Γερμανικά για Σενα” είσαι Εσύ που καθορίζεις τα πάντα !! Το πρόγραμμα ( απλό ή εντατικό ), τις ημέρες κι ώρες ( διαφορετικές αν επιθυμείς κάθε εβδομάδα ωστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σου ) και το κυριότερο ακόμη και την τιμή !!! Ναι καλά άκουσες ακόμη και την τιμή !!
Τι σημαίνει αυτό στην πράξη !!
Ας υποθέσουμε ότι θέλεις να κάνεις ποιοτικό μάθημα Γερμανικών με 10 , με 7.5, με 5 ακόμη και με 2.5 ευρώ την ώρα !!! Εσύ το καθορίζεις και εμείς το πραγματοποιούμε !!
Οι συνεργάτες μας ανάλογα με την εμπειρία και τα κριτήρια που οι ίδιοι έχουν θέσει, διαφοροποιούνται και ως προς τα δίδακτρα που ζητούν !
Εχουμε συνεργάτες που κυμαίνονται στα 15 -20 ευρώ και άλλους που κυμαίνονται από 7.5 – 12.5 ευρώ !!
Βέβαια όπως καταλαβαίνεις για να καλυφθεί και η αμοιβή του καθηγητή ή της καθηγήτριας, όσο κατεβαίνει η τιμή των διδάκτρων , τόσο θα ανεβαίνει ο αριθμός των συμμετεχόντων στο group !
Πάντως σε καμία περίπτωση δεν θα ξεπερνά τα τρία άτομα !
Όπως έχουμε και σε παλαιότερη μας ανάρτηση αναφέρει μπορούμε να αναλάβουμε οποιαδήποτε περίπτωση !!
Δηλαδή αναλαμβάνουμε φοιτητές που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε προγράμματα Erasmus στην Γερμανία και τους προσφέρουμε την δυνατοτητα με ταχυρυθμα ιδιαιτερα μαθηματα, να πετυχουν συντομα το επιθυμητό αποτέλεσμα !
Αναλαμβάνουμε εργαζόμενους που επιθυμούν να αναζητήσουν θέσεις εργασίας στην Γερμανία, την Αυστρία ή την Ελβετία !!
Αναλαμβάνουμε ιατρούς που επιθυμουν να κανουν ιατρικη ειδικοτητα στην Γερμανια, και χρειαζονται για την Approbation τους τα πτυχία B2 ή C1 Goethe Institut !!
Αναλαμβάνουμε επιπροσθέτως και οποιονδήποτε ενήλικα επιθυμεί να μάθει Γερμανικά για την προσωπική του ευχαρίστηση προκειμένου να διευρύνει τις γνώσεις του.
Αναλαμβάνουμε τέλος όποιον επιθυμεί να κάνει αποκλειστικά προφορικά μαθήματα ή και μαθηματα μέσω Skype !!
Για οποιαδήποτε απαίτηση τα “Γερμανικά για Σένα” είναι εδώ για να σας προσφέρουν την κατάλληλη επιλογή !
Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email ........ delernengr@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.