Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ - ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ



Τα Γερμανικα για Ενηλικες είναι το απόλυτο , γνωστικό αντικείμενο μας ! Επί 25 συναπτά έτη ασχολουμαστε με την ταχυρυθμη εκμάθηση της γερμανικης Γλώσσας αποκλειστικά σε ενήλικες !!
Και το κάνουμε με εξαιρετική επιτυχία !
Δεν είναι υπερβολή αν σας πούμε ότι η επιτυχία μας στα πτυχία του γερμανικού ινστιτουτου Goethe Institut Athen αγγίζει το 100% , και στις εξαιρετικά σπάνιες – μετρημένες στα δάκτυλα – περιπτώσεις , όπου από κακοτυχία καποιος υποψήφιος μας αποτυχει , στην επόμενη εξεταστική αποκτά το ίδιο ή και το επομένου επιπέδου πτυχίο , και μάλιστα με λιαν καλώς ή και άριστα !
Και τα αποτέλεσματα αυτά , που για πολλους συναδελφους Γερμανικης Γλώσσας και Φιλολογίας , ιδιοκτήτες Φροντιστηρίων και ελεύθερους επαγγελματίες , φαίνονται απίστευτα , δικαιολογούνται απόλυτα αν κανείς αναλογιστεί την εμπειρία μας !
Εχοντας εξειδικευτεί αποκλειστικά στα Γερμανικα για Ενηλικες από την πρώτη γενια των προκατόχων μας , που δίδαξε συνεχώς από το 1955 έως το 1983 ( και το μεγαλύτερο διάστημα ως Καθηγητρια και Εξετάστρια στο Goethe Istitut Athen ) και μάλιστα αποκλειστικά σε ενήλικες , και έχοντας διατελέσει και εμείς με την σειρα μας Καθηγητές και Εξεταστές στο Goethe Institut Athen , είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε δικαιολογημενα τα πρωτεία αρχαιότητας και εμπειρίας στην διδασκαλία γερμανικών για ενήλικες !!
Η εμπειρία μας αυτή δεν εξαντλείται στα φροντιστηριακά τμήματα αλλά κυρίως στα ταχυρυθμα , εντατικα , ιδιαιτερα μαθηματα γερμανικων ενηλίκων.Στον σύνδεσμο μας ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ μπορειτε να διαβασετε λεπτομέρειες για το χρονο που απαιτειται προκειμένου ο αρχάριος σπουδαστης γερμανικης γλώσσας , να αποκτήσει σε χρονο 4 , 6 ή το πολύ 8 μηνών τα πτυχία Zertifikat B1 ή ακόμη και Zertifikat B2 του Goethe Institut , και μάλιστα χωρίς εξαντλητικά προγράμματα παρακολουθησης, όπως θα διαπιστώσετε !!
Αν πάλι επιθυμείτε τα υπερεντατικά μας τμηματα γερμανικών τότε σας παραπέμπουμε στον σύνδεσμο ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ , ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ, όπου θα δειτε πώς σε χρόνο 100 ωρών , μπορείτε να φθασετε από το απόλυτο ΜΗΔΕΝ στην εγγυημένη απόκτηση του Zertifikat B2 του Goethe Institut !
Τέλος ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις που έχουν πλέον οι Ελληνες Γιατροί που απογοητευμενοι από την μίζερη ελληνική πραγματικότητα εγκαταλείπουν μαζικά την Ελλάδα , προκειμένου να διεκδικήσουν μια από τις εκατοντάδες θέσεις εργασίας στην Γερμανία , και είτε να ξεκινησουν στα γερμανικα Νοσοκομεία ιατρική ειδικότητα, έχουμε εκπονήσει το απόλυτο εξειδικευμενο προγραμμα σπουδων “Γερμανικα για Γιατρους” που περιγραφεται στον παρακάτω σύνδεσμο ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Αν πάλι δεν επιθυμείτε ούτε κάποιο από τα εντατικά ή τα υπερεντατικά μας εξαιρετικά ταχυρυθμα μαθηματα γερμανικών και επιθυμείτε ένα γρήγορο μεν αλλά όχι υπερβολικά απαιτητικό ρυθμό σπουδών, τότε μπορείτε να αποτανθείτε αποκλειστικά σε εμάς , για να σας προτεινουμε ιδιαιτερα μαθηματα γερμανικών που θα σας φτάσουν με ήρεμο ρυθμό και χωρίς κόπο στην απόκτηση των πτυχίων του Goethe Institut !!
Συνεπώς όποια και αν είναι η επιθυμία και ο στόχος σας αναφορικά με την εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας , έχουμε να σας προτείνουμε το ανάλογο πρόγραμμα σπουδών.
Αρκει να επικοινώνησετε μαζί μας στο ακόλουθο email  delernengr@gmail.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.