Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ



Χιλιάδες είναι πλέον οι Έλληνες γιατροί που έχουν ξεκινησει ιατρική ειδικότητα στην Γερμανία και ο αριθμός τους αυξάνεται καθημερινά !
Για τον λόγο αυτό δημιουργήθηκε το προγραμμα Γερμανικα για Γιατρους , που απευθύνεται σε πτυχιουχους γιατρούς, τελειόφοιτους και φοιτητές ιατρικών σχολών , που έχουν αποφασίσει να ξεφύγουν από την τελματώδη ελληνική πραγματικότητα, και να αναζητήσουν μια καλύτερη τύχη στην Γερμανία !
Το πρόγραμμα αυτό αποτελεί μετεξέλιξη του προγράμματος μας Γερμανικα για Ενηλικες , η καλύτερα τροποποίηση του , ωστε να ανταποκρίνεται στις εξειδικευμένες ανάγκες που έχουν οι έλληνες γιατροί που αποφασίζουν να μάθουν Γερμανικά προκειμένου να διεκδικήσουν μια από τις εκατοντάδες θέσεις για ιατρική ειδικότητα ή και για ειδικούς γιατρούς που έχουν ήδη προκηρυχθεί στην Γερμανία !
Στο εντελώς εξειδικευμένο ιστολογιο  ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ μπορειτε να βρείτε πολλές πληροφορίες για εξειδικευμένα ταχύρυθμα μαθηματα γερμανικων αποκλειστικά για γιατρους που επιθυμουν σε σύντομο χρόνο ( που κυμαίνεται από 6 έως 8 μήνες ) να αποκτήσουν το Zertifikat B2 του Goethe Institut , με το οποίο εξασφαλίζεται στην συντριπτική πλειοψηφία των γερμανικών κρατιδίων η αναγκαία Approbation δηλαδή η άδεια εξάσκησης ιατρικού επαγγέλματος στην Γερμανία !
Φυσικά οι γιατροι ή και οι φοιτητές Ιατρικής που δεν επείγονται άμεσα να ξεκινήσουν εργασία στην Γερμανια , και έχουν έναν ευρυτερο ορίζοντα ενός ή και δύο ετών για να μαθουν Γερμανικά , αυτούς τους συνιστούμε να προτιμήσουν ένα από τα απλά μας προγράμματα, ώστε να μην πιεστούν και να πετύχουν ακόμη καλύτερη αφομοίωση της ύλης.
Στα Γερμανικά για Σενα έχουμε σχεδιασει προγραμματα Γερμανικά γαι Ενηλικες και μόνο, που με ένα μόνο δίωρο την εβδομάδα , ή ακόμη και λιγότερο με τρία δίωρα το μήνα , κατανεμημένα ομοιόμορφα ανα δεκαήμερο , μπορείτε να πετύχετε τα ίδια εξαιρετικά αποτελέσματα που θα πετυχαίνατε με τα ταχύρυθμα εντατικά γερμανικά αλλά όχι σε χρόνο 4 , 6 ή 8 μηνών, αλλά λίγο περισσότερο, δηλαδή σε 12 έως το πολύ 16 μηνες !
Η ομάδα των συνεργατών μας που αποτελείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από πτυχιούχους Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας Ελληνικών και Γερμανικών Πανεπιστημίων , οι περισσότεροι εκ των οποίων και με μεταπτυχιακούς τίτλους είτε στην Διδασκαλία των Γερμανικων ως Ξένη Γλώσσα ή και στην Γλωσσολογία, αναλαμβάνει υπεύθυνα να διδάξει γερμανικά σε ενήλικες και μόνο , με όποιο ρυθμό αυτοί επιθυμούν !
Αυτό εξάλλου είναι και το συγκριτικό πλεονέκτημα που παρέχουν τα ιδιαιτερα μαθηματα γερμανικών σε αντιδιαστολή με τα αντίστοιχα φροντιστηριακά τμήματα !
Εσείς οι ενήλικες σπουδαστές σχεδιάζετε μαζί με τον καθηγητή ή την καθηγήτρια σας το απόλυτα εξατομικευμένο και αποκλειστικά σε εσας προσαρμοσμένο πρόγραμμα σπουδων !
Ειδικά το πρόγραμμα Γερμανικα για Γιατρους προσφερει ακομη μεγαλυτερη ευελεξία μιας και οι γιατροι σπουδαστες μας δεν μπορούν , λογω των μικρων και μεγαλων εφημεριων τους , να ανταποκριθουν σε καμμία περιπτωση στα φροντιστηριακά τμήματα !
Για οιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία αναφορικά με το πρόγραμμα Γερμανικα για Γιατρους ή το πρόγραμμα μας Γερμανικα για Ενηλικες , επικοινωνήστε μαζί μας στο
                  delernengr@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.