Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ !!

Τα Γερμανικα για ενηλικες δημιουργήθηκε απο έμπειρους καθηγητές και καθηγήτριες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ πτυχιούχους Γερμανικής Φιλολογίας του ΕΚΠΑ και ΑΠΘ , με μεταπτυχιακες σπουδες στην Γερμανία και Αυστρία !!
Οι παλαιότεροι διαθέτουν σημαντική εκπαιδευτική εμπειρία στην Τριτοβάθμια και Δευτροβάθμια, Δημόσια και Ιδιωτική Εκπαίδευση όπως επίσης και ως Καθηγητές - Εξεταστές στα Goethe Institut !
Ο καθένας και η καθεμία είναι εξειδικευμένος-η σε ένα συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο !
Αλλες για τα μικρά παιδιά, αλλοι για τους ενήλικες, άλλοι για τα κανονικά και άλλοι για τα ταχυρυθμα, εντατικα μαθηματα Γερμανικών !
Πάντως ένα κοινό μοιράζονται ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ οι συνεργατες των ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ !!
Είναι ΔΑΣΚΑΛΟΙ με την κυριολεκτική σημασία του όρου !!
Δάσκαλοι και όχι έμποροι Γνώσης !
Για τον λόγο αυτό, και σε μία περίοδο που η διδασκαλία της Γερμανικης γλωσσας παρουσιάζει μεγάλη ζήτηση και βρίσκεται σε άνθηση, εξαιτίας της αθρόας μετανάστευσης συμπολιτών μας, που μαστίζονται από την δεινή οικονομική κρίση σε γερμανόφωνες χώρες, οι συνεργάτες των ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, με απόλυτο σεβασμό στην αγωνία και τον πόνο των συνανθρώπων τους, παρέχουν τις ΑΡΙΣΤΕΣ υπηρεσίες και την εμπειρία τους, σε τιμές που όχι μόνο είναι προκλητικά χαμηλές, αλλά σε πολλούς προκαλούν και υποψία για ενδεχόμενη χαμηλη ποιότητα παρεχομένων υπηρεσιών !
Η γνωριμία σας μαζί μας θα σας πείσει ότι επειδή ακριβώς είμαστε ΔΑΣΚΑΛΟΙ, για αυτόν ακριβως τον λόγο η διδασκαλία της γερμανικης γλώσσας είναι λειτούργημα κι όχι εμπόρευμα !
Για τον λόγο αυτό και παρεχουμε ιδιαίτερα μαθηματα γερμανικων για ενηλικες, σε διδακτρα που στο σύνολο τους είναι λιγότερα και από αυτά που θα πληρώνατε αν παρακολουθούσατε πολυμελη φροντιστηριακά τμήματα !!
Προσφερουμε πολυ υψηλου επιπέδου παροχή υπηρεσιών στα ιδιαιτερα μαθηματα ενηλικων και μαλιστα σε ιδιαίτερα προσιτες τιμες !
Και επιπροσθέτως οι συνεργατες των ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ σας παρεχουν ΔΩΡΕΑΝ το πακετο ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΛΩΣΣΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ που απευθυνεται συγκεκριμένα σε ενηλικες που επιθυμουν να διδαχθούν γρηγορα, οικονομικα και πρωτίστως σωστα Γερμανικα !
Αν λοιπον ενδιαφερεστε για οικονομικα , ιδιαίτερα μαθηματα Γερμανικων ενηλικων τοτε η ομαδα μας, των Φιλολογων Γερμανικης, μπορει να σας βοηθησει να πραγματοποιήσετε με απόλυτη επιτυχία τον στόχο σας !!!
 Με χαρα αναμενουμε το email σας με οποιαδηποτε απορία αναφορικα με τα ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων στο delenengr@gmail.com 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.