Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΦΘΗΝΑ , ΔΩΡΕΑΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ !!! ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ??



Φθηνα Γερμανικά ζητουν πολλοι ενηλικες που ενδιαφερονται για Γερμανικά !! Φτηνα , οικονομικά και κυρίως γρηγορα Γερμανικά !!! Ναι !!!
Και ακόμα περισσότεροι και δωρεαν γερμανικα !!
Αλλά το αναπόφευκτο ερώτημα που αναφύεται και σ αυτήν όπως και σε άλλες περιπτώσεις , όπου όλοι μας ψάχνουμε κάτι φτηνό !
Είναι το φτηνό , επίσης και καλό ???
Η το δωρεαν αξίζει τελικά τον κόπο , ή είναι μήπως χάσιμο χρόνου ??
Στα Γερμανικά για Ενηλικες ,έχει τον τελευταίο χρόνο αναπτυχθεί μια τάση – κυρίως απο την πλευρά Κεντρικών Αθηναϊκών Φροντιστηρίων – για μια γενικοτερη συμπιεση τιμων , ώστε πραγματικά να προσφερουν στον υποψηφιο σπουδαστη ,που ενδιαφερεται για την εκμαθηση της γερμανικης γλώσσας , προσιτά δίδακτρα , με απλά λόγια φτηνα γερμανικα !!
Και πραγματικά αυτο το σκοπούμενο , έχει σε πολύ μεγάλο βαθμο επιτευχθεί !!
Φθηνα Γερμανικά προσφερουν σήμερα αρκετα Φροντιστηρια , τα οποία σε πολυμελη τμήματα αναλαμβάνουν να σας διδάξουν Γερμανικά , πραγματικά φθηνα Γερμανικά !!
Εμείς δεν θα επιδοθουμε να μειώσουμε ή να ευτελίσουμε την προσπάθεια τους αυτή !!
Ασφαλώς σε μια ελεύθερη αγορά , αυτός που έχει την δυνατότητα να συμπιέζει το κοστος του , και να λειτουργεί με μικρό κέρδος , ουσιαστικά λειτουργει σε όφελος του πελάτη , που στην περίπτωση μας είναι οι ενήλικες σπουδαστές που ενδιαφερονται για Γερμανικά !!
Ενας όμως παράγοντας στον οποίο θα έπρεπε ωστόσο να επικεντρωθούν οι ενηλικες σπουδαστές , ΔΕΝ είναι και ΔΕΝ πρεπει να είναι η τιμή !!
Το πρώτιστο είναι η ποιότητα !! Ναι η ποιότητα των προσφερομένων υπηρεσιών !!
Εμείς πάντοτε προτρέπουμε τους ενήλικες που ενδιαφερονται για Γερμανικά , να θέτουν μια σειρά από συγκεκριμένες ερωτήσεις !
Παραθέτουμε ενδεικτικά μερικές από αυτές !!
Καταρχην θα πρέπει να ρωτάει ο υποψήφιος !
Σε πόσο χρόνο θα μάθω γρηγορα Γερμανικά ? Δηλαδή ανα ξεκινήσω τώρα από το απόλυτο ΜΗΔΕΝ, θέλω να μου πειτε , σε πόσο χρονο θα αποκτησω πχ το Zertifikat B1 του Goethe Institut ή αντιστοίχως το Zertifikat B2 , και γιατί όχι και το αντιστοιχο C1 ??
Το λέμε αυτό επειδή κάποια Φροντιστήρια που προσφερουν Γερμανικα για Ενηλικες , και μαλιστα αυτο που λέμε φθηνα Γερμανικά ( κάποια μάλιστα που προσφερουν και δωρεαν Γερμανικα αν επιλέξετε να φοιτησετε στα εντατικά , ταχυρυθμα τμηματα τους για την απόκτηση πτυχίων στα Αγγλικα'όπως FCE , ECCE , CPE , IELTS και άλλα ), μπορούν να σας υποσχεθούν ότι θα πάρετε το Zertifikat B1 σε σύντομο χρόνο , δηλαδη σε 8 μήνες , αλλά όταν δειτε το ποτε σας προγραμματίζουν για το επόμενο πτυχίο Zertifikat B2 Goethe Institut θα τρομάξετε !!!!
Και προς Θεού !!
Αυτό που ισχύει για τα Φροντιστήρια αυτά , που μπορούν και προσφερουν και δωρεαν μαθηματα Γερμανικών , ισχύει και για τα αμιγώς εξειδικευμένα Φροντιστηρια Γερμανικών του Κέντρου της Αθηνας !!!
Δηλαδή για να αποκτησετε το ουσιαστικά χρήσιμο πτυχίο Zertifikat B2 , το πτυχίο που ζητάει και η γερμανική , αλλά και η ελληνικη αγορά εργασίας , απαιτειται πολύς χρόνος !!! Δεκαπέντε μήνες !! Μάλιστα δεκαπέντε μηνες , εκ των οποιων τρεις μήνες – αυτοι του καλοκαιριου – με καθημερινα ταχυρυθμα , εντατικά , μαθηματα Γερμανικων !!!
Πραγματικά φρονουμε ότι δεκαπέντε μηνες , είναι πολύς μα παρα παρα πολύς χρόνος για ένα τόσο απλό δίπλωμα όπως το Zertifikat B2 του Goethe Institut !! Αποτελεί κατα τη γνωμη μας αντιφαση με το να ισχυριζονται ότι προσφερουν γρηγορα Γερμανικα , όταν στην πράξη αργουν τόσο πολυ !!
Σε εμάς ευτυχώς η διαδικασία αυτή είναι απλή και πραγματικά γρήγορη !!
Στον σύνδεσμο μας ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ , μπορείτε να διαπιστώσετε το πόσο γρήγορα και κυρίως αποτελεσματικά μπορείτε να μάθετε Γερμανικά !!
Αν πάλι σας φαίνεται απίστευτο αυτό που διαβασατε σας προτρεπουμε να διαβασετε στον σύνδεσμο  ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, επώνυμες περιπτώσεις ενηλικων σπουδαστων που σε χρονο ρεκορ , σε 4 , 6 και το πολυ 8 μηνες απέκτησαν – συχνα με ΑΡΙΣΤΑ – το Zertifikat B2 , για το οποίο αλλου θα είχαν κάνει τετραπλάσιο , τριπλασιο ή στην καλυτερη περιπτωση διπλασιο χρόνο !
Αν μαλιστα είστε γιατρος που ενδιαφερεται να αποκτήσει στον τάχιστο δυνατό χρόνο το Β2 , που είναι απαραιτητο για την έκδοση Approbation δηλαδη άδειας εξασκησεως ιατρικου επαγγέλματος στην Γερμανια , τότε στο link μας ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ - ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, μπορειτε πραγματικά να βρειτε την ιδανική λύση !!
Για οποιαδηποτε άλλη πληροφορία είμαστε πάντα στη διαθεση σας , αν επικοινωνησετε μαζί μας στο 
                delernengr@gmail.com        

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.