Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ , ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ , ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ



Αναζητώντας ταχυρυθμα , εντατικα , ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων για ενήλικες , βρεθηκες στην ιστοσελίδα αυτη. Μαζί μας μπορεις να αποκτησεις σε 6 έως 8 μήνες το Zertifikat B1 ή και το Zertifikat B2 του Goethe Institut , ανάλογα με τις ώρες που είσαι διατεθειμένος να παρακολουθήσεις και κυρίως να μελετήσεις !!
Η ομάδα των Φιλολόγων Καθηγητων και Καθηγητριών Γερμανικής Φιλολογίας , με απόλυτα εξειδικευση στα Γερμανικα για Ενηλικες , είναι στη διάθεση σου για να σχεδιασετε μαζί ένα απολυτα εξατομικευμένο πρόγραμμα διδασκαλίας που να ταιριάζει αποκλειστικά στις δικές σου ανάγκες !
Εξάλλου οι ενήλικες που αποφασίζουν να μάθουν Γερμανικα δυστυχώς , λόγω των ανειλημμένων επαγγελματικών τους υποχρεώσεων , δεν είναι δυνατόν να παρακολουθήσουν τα ταχύρυθμα , εντατικά μαθηματα Γερμανικων , που προσφερουν τα Φροντιστήρια του Κέντρου !
Και τουτο έγκειται στο ότι τα συγκεκριμένα ταχυρυθμα τμηματα γερμανικων διεξαγονται σε συγκεκριμένες , γεγονός που καθιστά πρακτικά αδύνατη την παρακολούθηση και την φοίτηση τους, μιας και οι αδόκητες καταστάσεις και οι επαγγελματικές ή και φοιτητικές υποχρεώσεις των σπουδαστών , δεν καθιστουν εφικτή την απρόσκοπτη παρακολουθηση τους !
Για τον λόγο αυτό οι ενήλικες που ενδιαφερονται σοβαρα για τα Γερμανικά στρεφονται στην επιλογή που προσφερουν τα ταχυρυθμα , ιδιαίτερα μαθηματα γερμανικών που προσφέρονται , από ολοένα και αυξανομενο αριθμό διδασκόντων !
Βέβαια αποτελεί λυπηρή διαπιστωση , ότι πολλοί από τους “διδάκοντες” παρόλο που είναι ως επι το πλείστον γνώστες της γερμανικης γλώσσας , ωστόσο δεν ειναι πτυχιοοι των τμημάτων Γερμανικής Φιλολογίας του Εθνικου και Καποδοστριακου Πανεπιστημιου Αθηνων , του Αριστοτελειου Πανεπιστημιου Θεσσαλονικης ή κάποιων από τα αναγνωρισμένα τμήματα Γερμανικης Φιλολγίας των αλλοδαπών Πανεπιστημίων !
Αυτό αντικατοπτρίζεται δυστυχώς στα αποτέλεσματα των εξετάσεων που διοργανώνει τρεις φορες το χρόνο το γερμανικό ινστιτουτο Goethe Institut Athen !
Ειδικά στην τελευταία εξεταστική περιοδο του Σεπτεμβρίου 2013 τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Goethe για το Zertifikat B2 , ήταν πραγματικά καταθλιπτικά για να μην πούμε απογοητευτικά !
Μόνο 38 τοις εκατό των υποψηφίων πέτυχαν στις εξετάσεις για την απόκτηση του Zertifikat B2 !!
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι έξι στους δέκα υποψηφίους κόπηκαν !
Και το εύλογο ερώτημα που αναφύεται είναι !!
Μα καλά .... Πως είναι δυνατόν οι καθηγητές και οι καθηγητριες που τους προετοίμασαν να μην είχαν διακριβώσει ότι ήταν ελλιπώς προετοιμασμένοι ??
Η απάντηση έγκειται στο ότι οι ατυχοι υποψήφιοι δεν είχαν εμπιστευτεί πτυχιουχους καθηγητές Γερμανικης Φιλολογίας, αλλά είχαν εμπιστευτεί απλα γερμανομαθείς, που παρόλη την καλή τους διάθεση , στερούνται των δεξιοτήτων που έχουμε αποκτήσει όλοι εμείς οι Φιλόλογοι Γερμανικής μέσα από τον τετραετή προπτυχιακό κύκλο σπουδών μας , και μέσα από τα μεταπτυχιακά τμήματα στα οποία φοιτήσαμε !
Επομένως προτρεπουμε τους ενηλικες σπουδαστες που ενδιαφερονται για σωστα Γερμανικά , να εμπιστεύονται μόνο πτυχιουχους Γερμανικής Φιλολογίας και όχι απλά γερμανομαθείς !
Τα ταχύρυθμα , ιδιαιτερα μαθηματα που προσφερουν οι πτυχιουχοι και απολυτα αξειδικευμένοι στα “Γερμανικά για Ενήλικες” συνεργάτες μας , μπορούν να εξασφαλίσουν ότι θα αποκτήσεις τα πτυχία που επιθυμείς στο μικρότερο δυνατό χρονικό διάστημα και με εξαιρετικά υψηλά ποσοστα επιτυχίας που αγγίζουν το 100%
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλουμε όπως επικοινωνήσεις μαζί μας στο ακόλουθο email
delernengr@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.